Qui som

Equip

Som un grup de professionals de diversos àmbits units per una sensibilitat i cosmovisió comú, així com el propòsit d’acompanyar a altres persones a que assoleixen major salut i benestar. 

Ho fem des del compromís amb el cultiu del món intern i l’evolució de la consciència. A més, formem una xarxa de professionals de la salut i el desenvolupament humà que, a través del treball compartit, les sinergies i la cura entre nosaltres, nodreix i dona suport a la vocació individual i col·lectiva. 

Rafael Cortés Arrieta

Sóc un amant de la Realitat profunda i misteriosa, plena d’amor, en la que vivim. Aquesta profunditat i misteri em crida i, rodejat de bones persones, eines i coneixements, intento descobrir-la i tastar-la cada dia. El meu sentit de vida el marca aquesta recerca. Vaig néixer a Saragossa l’any 1979. Em vaig llicenciar al 2001 en sociologia, per la UAB. Més tard vaig cursar i acabar el Màster en Joventut i Societat per la UdGi. També tinc formació en Axiometría, Constel·lacions Familiars, Psicoteràpia Respiratòria , Teatre-clown, Musicoteràpia turca i actualment, alumne presencial del Màster Ifopeec. He treballat durant més de 20 anys a l’àmbit educatiu i terapèutic amb joves i adolescents, sempre intentant despertar i acompanyar l’interès i coneixement del que no es veu però que ens condiciona, quan no determina. Un refrany: "No hi ha mal vent per a bon mariner/a".

Adrià Juàrez Lozano

Nascut a Igualada el 1994 i graduat en filosofia per la UAB, amb mencions en filosofia pràctica i desenvolupament sostenible i ciutadania global. Actualment cursant el màster d’etnopsicología i estats expandits de consciència (IFOPEEC). El meu focus d’interès està en la filosofia i tècniques aplicades al coneixement i la cura d’un mateix per al cultiu d’una vida significativa i en el desenvolupament harmònic de la vida i acció en comú. Per això m’he format en Cura Sui, Axiometría i Facilitació de grups. La meva experiència gira entorn l’educació reglada i no reglada, l’intervenció educativa en medi obert des d’una perspectiva interseccional i de reducció de riscos, la dinamització comunitària, la cooperació internacional, l’associacionisme i l’acompanyament a processos d’autoconeixement individual i grupal.

Isabel Marín González

Isabel Marín González La inquietud per la millora en la salut i harmonia de les persones i dels espais ha estat el motor que ha impulsat la meva carrera professional en les seves diverses facetes. Vaig néixer a Igualada (Barcelona) al 1969. Sóc diplomada en arquitectura tècnica per la UPC i estic formada en Feng Shui i Geometria Sagrada. Els coneixements adquirits m’han permès contribuir i col·laborar en la creació i millora dels espais que ens envolten en la nostra vida quotidiana des de fa més de 25 anys. Paral·lelament m’he format en Constel·lacions Familiars-Sistèmiques i Axiometria que em permeten acompanyar persones, individual o grupalment, en els seu processos vitals i de millora del seu benestar. Actualment cursant la formació en Constel·lacions Organitzacionals.

Roger Ferrer Montero

Nascut a Barcelona l’any 1980. Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster de drogodependències per la Universitat de Barcelona (UB). Tinc formació en Axiometria (prova de valors R.S. Hartman) amb Janine Rodiles. Actualment cursant el màster en psicoteràpia i estats expandits de consciència (IFOPEEC) i formant-me en Coaching Sistèmic i Constel·lacions Familiars amb Marta Albadalejo Mur. La meva especialització professional des de fa més de 15 anys és en l’àmbit del consum de substàncies psicoactives en espais d’oci nocturn, en la prevenció i la reducció de danys i riscos, i l’atenció terapèutica acompanyant joves i famílies. Actualment, la meva dedicació professional està centrada en la teràpia axiològica (prova de valors R.S. Hartman) i la logoteràpia, la psicologia analítica, i la intervenció familiar sistèmica. També imparteixo tallers i formacions sobre prevenció de riscos relacionats amb drogues, oci nocturn i prevenció de noves tecnologies, i dinamitzo sessions de dansa i música extàtica per a persones que volen connectar amb el seu ésser intern.

Xavier Vaquero Isart

El meu interès i entusiasme pel coneixement humà ha impulsat la meva vida professional i personal; que gira al voltant de l’estudi de la consciència i el cultiu del món intern. Vaig néixer l’any 1975 a Igualada. M’he especialitzat en l’acompanyament psico-emocional a adolescents, joves i famílies i en la intervenció preventiva del consum de drogues, des de l’enfoc sistèmic. Actualment treballo com a terapeuta individual i familiar, tècnic en prevenció de drogues i formador en intervenció sistèmica dins de l’àmbit social. Estic cursant el màster d’etnopsicologia i estats expandits de consciència (IFOPEEC) i el grau de Psicologia (UOC). He estat format en Pedagogia Sistèmica, Constel·lacions Familiars, Axiometria (prova de valors R. Hartman), Psicoteràpia Respiratòria i Integració social.

Marta Ribas Magaña

Interessada en quasi tot el que es mou i batega, confesso que he tingut sempre, i de fet, encara mantinc, el meu focus d’atenció en múltiples àrees i disciplines. Vaig graduar-me en Gestió i Administració Pública per la UPF, en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional (UdG) i Cooperació al desenvolupament internacional (Creu Roja). Uns quants anys més tard i tocada per la certesa que el meu creixement també passa per mirar endins, vaig diplomar-me en Quiromassatge per tenir cert coneixement sobre el cos humà i la seva cura. El contacte i la relació amb els altres van despertar la necessitat d’acompanyar les persones no només en el seu malestar físic si no també en el psicològic i emocional. Actualment, acompanyo les persones des de l’artteràpia a que expressin aquests malestars, les seves vivències subjectives quan no sempre poden expressar-se amb paraules, a través de l’art i l’expressió artística i els puguin integrar i ordenar a partir dels seus propis recursos creatius i personals. Formada en Axiometria (Prova de valors Hartman) i cursant el màster d’etnopsicologia i estats expandits de consciència (IFOPEEC)

Tatiana Martos Amaro

Nascuda a Igualada l'any 1990. Graduada en Educació Social per la UdL i formada en Axiometría (Prova de valors R.S. Hartman). Actualment cursant el màster en psicoteràpia i estats expandits de consciència (IFOPEEC). Fa 10 anys que em dedico a l'àmbit socioeducatiu dinamitzant grups d'infants i joves. En els últims anys m'he centrat en l'atenció directa de joves amb risc, en centres residencials d'acollida i Instituts, i també en la prevenció i sensibilització en l'àmbit de la violència masclista, i en l'àmbit del consum de drogues. Actualment treballo en un centre de Salut mental (SMCA) de joves i a adults, i també fent acompanyament terapèutic a la població en general, i dinamitzant tallers d'educació emocional. El meu focus està a seguir aprofundint sobre el cultiu del món intern, tant en l'àmbit personal, com en l'àmbit professional per posar-ho al servei de les altres persones.